WEBSITE

 • Web design / UX
 • WordPress
 • Custom Child Theme
 • Klantrefenties
Bekijk website

MARKETING

 • Mailchimp
 • Social Media
 • Technische SEO
 • On-page SEO
 • Backlink management

KLANT

 • Accountantskantoor de Groot
De websitebouwers bouwde de website van AKDG - Accountantskantoor de Groot

#01

CONCEPT

In 2014 heb ik samen met Mathieu om de tafel gezeten voor een vernieuwing van de toenmalige flash website van AKDG. Deze was moeilijk in beheer en bood geen mogelijkheid tot het plaatsen van artikelen.

De Websitebouwers heeft in 2014 een WordPress website ontwikkeld die tot de dag van vandaag nog staat. Binnen deze website stonden een aantal belangrijke punten centraal:

 1. De website moest gemakkelijk te beheren zijn
 2. Er moet een mogelijkheid zijn tot het plaatsen van klantreferenties
 3. De Accountantsdiensten dienen duidelijk uitgelicht te worden
 4. Klanten moeten handige links & downloads via de website kunnen raadplegen
 5. Er moet een mogelijkheid zijn tot contact opnemen via de website

Momenteel zijn wij ook druk bezig met AKDG 2.0. Een vernieuwde website met een moderner design, die sneller laad en nog beter gevonden kan worden in zoekmachines.

Een sprekend portfolio van tevreden klanten.

#02

WEBSITE

Als ik aan websites binnen accountancy denk komen de woorden saai, stoffig, maar ook het gebruik van veel woorden en weinig media (beeld, video) naar boven. Een beeld wat we totaal niet bij AKDG wilden scheppen. De website moet professionaliteit uitstralen op een moderne manier.

Responsive webdesign

Wij hebben in 2014 vervolgens een WordPress website gemaakt i.c.m. een responsive webdesign waardoor het optimaal te bekijken is op mobiel, tablet en computers.

Vervolgens hebben wij de nadruk gelegd op het tonen van de diensten en het rijke portfolio van referenties die beamen dat AKDG goed werk levert. Wij noemen dit ook wel Social proof.

Klantreferentie Auping - AKDG

Medewerkers in beeld

AKDG werkt naast de Websitebouwers ook samen met een fotograaf die het gehele team en het kantoor bij elke grote verandering fotografeert. Door dit te verwerken in de website krijgen (potentiële) klanten een goed beeld van het kantoor en de medewerkers waardoor een persoonlijkere band ontstaat.

Medewerkers Uitgelicht

#03

MARKETING

Naast het ontwikkelen van de WordPress website ondersteunen wij AKDG op het gebied van online marketing. Dit doen wij in de vorm van advies en analyses op het gebied van SEO, SEA, E-mail marketing en het toepassen van video & YouTube.

Regelmatig helpen wij met het opzetten van de AKDG nieuwsbrief in mailchimp en doen daarbij voorbereidend werk op zowel de website als social. In sommige gevallen ontzorgen wij ook bij het aanpassen of plaatsen van video’s.

Dylan heb ik leren kennen via een ondernemerplatform in Uden. Door zijn ambitieuze en gedreven houding viel hij op. Omdat Dylan zowel creatief als gestructureerd werkt, heb je een goede partner aan hem. Hij verzorgt voor mijn kantoor de website en verzorgd de online vindbaarheid. We doen al enkele jaren zaken samen.

Mathieu de GrootEigenaar AKDG
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het kost om door ons een website te laten bouwen of je huidige te vernieuwen? Vul dan het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

 • Op werkdagen dezelfde dag een reactie

 • Binnen 3 weken uw website online

 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk