WEBSITE

  • Art Direction
  • Maatwerk
  • WordPress
  • WPML (Meertalig)

MARKETING

  • Basis SEO optimalisatie

KLANT

  • Alliance Consulting
Alliance Consulting

#01

CONCEPT

Al bijna 30 jaar is Alliance Consulting dé specialist in executive search van talentvolle latent werkzoekenden voor Nederlandse – en inmiddels ook – Belgische bedrijven. Voor Alliance Consulting is in 2015 een meertalige website ontwikkeld die optimaal werkt op PC, Tablet en mobiele telefoons.

Art Direction

Gedurende het ontwikkelen van de website van Alliance Consulting is er samen-gewerkt met de art-director Sjoerd Bongertman van Fool’s Notion.  Tijdens het gehele proces is er gebruik gemaakt van de volgende kleuren en lettertypes.

Washed Grey

#417e94

Off-Black

#c62a41

Alliance Oranje

#f78f14

Maagdelijk wit

#ffffff

PT Sans

Arial, Helvetica

#02

WEBSITE

De website van Alliance Consulting bestond uit een Flash website die herbouwd moest worden in een WordPress website. De website is gemakkelijk te beheren en de pagina’s eenvoudig te herkennen aan de oranje met witte cirkel i.c.m. de zwart witte achtergrond afbeeldingen. Deze zijn uitgekozen door de art director op dit project.

Meertalig

Omdat Alliance Consulting in zowel Nederland als België opereert is het noodzakelijk om meertaligheid te implementeren binnen de site. Dit hebben we gedaan door middel van de WPML plugin binnen WordPress. Hierdoor is elk element afzonderlijk te vertalen binnen de website.

Voor en na

Benieuwd naar hoe de website er eerst uitzag en na oplevering? Via de onderstaande slider hebben we de twee versies over elkaar heen gelegd. (sleep de slider van links naar rechts).

Alliance Consulting Website Ervoor Alliance Consulting Website Na

#03

MARKETING

De marketing die we binnen dit project hebben toegepast is een basis SEO optimalisatie. Dit houdt in dat we elke pagina geoptimaliseerd hebben voor Google en andere zoekmachines.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het kost om door ons een website te laten bouwen of je huidige te vernieuwen? Vul dan het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

  • Op werkdagen dezelfde dag een reactie

  • Binnen 3 weken uw website online

  • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk