De Uitdaging

BBQAdvies.nl startte oorspronkelijk als een hobbyproject. Het deelde geleidelijk meer BBQ-recepten en -informatie, maar kampte met een paar uitdagingen. De website begon met een eenvoudig thema en veel ruwe, niet-SEO-vriendelijke teksten waardoor de artikelen niet optimaal werden weergegeven in Google. Bovendien vonden ze het moeilijk om hun site te monetiseren. Er waren wat advertenties verspreid met affiliate links, maar dit was niet voldoende om een stabiele inkomstenstroom te genereren.

BBQadvies - homepage

Onze Aanpak

Bij De Websitebouwers hebben we deze uitdagingen aangepakt door een speciaal affiliate thema te gebruiken dat boordevol affiliate en marketing opties zit. Dit thema, genaamd reHUB, biedt functies zoals automatische datums in titels, prijsvergelijkers, en veel templates die beter converteren. We hebben ook verschillende aangepaste berichttypen geïntroduceerd die helpen bij affiliate-verkopen.

BBQadvies recepten

Daarnaast hebben we Ezoic-advertenties ge├»ntegreerd en zijn we gaan focussen op interne linkbuilding via LinkWhisper. Ook hebben we gerichtere affiliate programma’s gezocht en deze uitgelicht via Affiliatetable (productvergelijkingen/productboxes) en Content Egg, om zo prijzen te vergelijken voor producten.

De Resultaten

Sinds onze samenwerking met BBQAdvies.nl hebben ze een enorme groei ervaren in organisch verkeer en tijd op de pagina. Van het krijgen van slechts 5-6 clicks per dag, ontvangen ze nu meer dan 100 clicks op warme dagen. Bovendien zijn de bezoekersaantallen en de inkomsten met ruim 600% gestegen.

BBQadvies clicks

Klantgetuigenis

Het team van BBQAdvies.nl is erg blij met onze verbeteringen en past actief onze tips met betrekking tot ChatGPT, content en SEO toe. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking en helpen BBQAdvies.nl graag om nog verder te groeien.

Bekijk website

Benieuwd naar de website van bbqadvies.nl? Bekijk deze via de onderstaande knop.

Bekijk website