Herbouw website

Buro Roelofs is een bedrijf gespecialiseerd in gezins- en relatietherapie. Voordat John Roelofs bij ons terecht kwam had John een website laten maken die online niet vindbaar was en niet goed te bezoeken was op tablets & mobiele apparaten.

Na kort onderzoek kwamen wij erachter dat de website gebouwd was met afbeeldingen i.p.v. gangbare webtechnieken. Daarnaast was het ontwerp verouderd en toe aan een fris en modern herontwerp.

Samen met John hebben wij een webdesign gemaakt, professionele fotografie laten maken en vervolgens de website gebouwd in WordPress.

Bekijk website

Benieuwd naar de website van Buro Roelofs. Bekijk deze via de onderstaande knop.

Bekijk website
buro roelofs responsive website

Fotografie

John Roelofs is het gezicht van Buro Roelofs en gespecialiseerd in gezins- en relatietherapie. Een Buro zonder poespas, geen burocratie, geen lange wachttijden, geen vergaderingen maar vooral goede directe zorg.

Omdat het mensenwerk betreft hebben wij aangestuurd op het laten maken van professionele fotografie. Dit zodat potentiĆ«le klanten alvast een beeld krijgen van John als therapeut en de ruimte waar ze in terecht komen. Onderstaand een overzicht van enkele foto’s die we hebben laten maken.