Projectoverzicht

Classic Sales, een handelaar in Amerikaanse classic cars, had de ambitie om hun unieke aanbod van klassieke voertuigen online te uit te lichten. Met een beperkt budget en een grote droom, benaderden ze De WebsiteBouwers voor een op maat gemaakte oplossing. Ons doel was om een kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke WordPress website te ontwikkelen die niet alleen hun prachtige collectie tentoonstelt, maar ook de essentie van de Amerikaanse autocultuur weerspiegelt.

De Oplossing

WordPress Website met WooCommerce

We hebben een budgetvriendelijke WordPress website ontwikkeld, geoptimaliseerd voor het weergeven van een uitgebreide catalogus van Amerikaanse klassiekers. Dankzij de integratie van WooCommerce kan Classic Sales gemakkelijk auto’s toevoegen, reserveren en als verkocht markeren, wat het beheer van hun inventaris vereenvoudigt.

Offerte/Contact Knop

In plaats van een directe koopoptie, implementeerden we een offerte/contact knop bij elke auto. Deze aanpak stimuleert potentiƫle kopers om in contact te treden, waardoor Classic Sales waardevolle leads kan genereren en persoonlijk kan inspelen op de wensen van de klant.

American Style Huisstijl

De website ademt de sfeer van Amerikaanse classic cars, met een huisstijl die de passie voor en de essentie van Amerikaanse klassiekers belichaamt. Dit visuele thema spreekt direct de doelgroep aan en versterkt de merkidentiteit van Classic Sales.

Resultaat

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke website die Classic Sales in staat stelt om hun prachtige collectie van Amerikaanse klassiekers effectief te promoten. Met een vereenvoudigd proces voor het beheren van de inventaris en een directe communicatielijn via de offerte/contact knop, heeft Classic Sales hun digitale voetafdruk versterkt en een groeiend aantal liefhebbers van klassieke auto’s aangetrokken.

Bekijk website

Benieuwd naar de website van Classic Sales. Bekijk deze via de onderstaande knop.

Bekijk website

Conclusie

De samenwerking tussen Classic Sales en De WebsiteBouwers heeft geresulteerd in een kosteneffectieve, dynamische online aanwezigheid die de unieke waardepropositie van Classic Sales versterkt. Met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en een design dat de Amerikaanse autoliefhebber aanspreekt, is Classic Sales nu beter uitgerust om hun passie voor klassieke auto’s met de wereld te delen