De opdracht

Gike Horeca is een dynamisch bemiddelingsbureau in de horecasector dat getalenteerde freelancers met diverse horecagelegenheden verbindt.

Vanuit Gike Horeca is de vraag gekomen om mee te denken omtrent de website. Het doel van de website is om nieuwe klanten aan te trekken en dus potentiele opdrachtgevers te enthousiasmeren. De kwaliteit die Gike Horeca levert moet dus ook goed zichtbaar zijn in de uitstraling van de nieuwe website.

Bekijk website

Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek de website van Gike Horeca.

Gike horeca
Gike Mockup

Look & Feel

Om de website een authentieke uitstraling te geven die de expertise en professionaliteit van Gike Horeca optimaal weerspiegelt, hebben we gekozen voor een strategische combinatie van opvallende visuele elementen en een bijpassend kleurenschema.

Een van de belangrijkste onderdelen die op de hoofdpagina moesten worden verwerkt, waren de specialisten. Deze hebben we op een opvallende manier uitgelicht door middel van flipboxen. Flipboxen zijn interactieve elementen die bij een muisbeweging aanvullende informatie onthullen.

De website van Gike Horeca is ontwikkeld in WordPress. Hierbij hebben we nauwlettend de huisstijl van Gike Horeca gevolgd. De kleuren van Gike Horeca, taupegroen en mosterdgeel, dragen bij aan een chique uitstraling met een rustige overgang. Deze huiskleuren hebben we consequent toegepast in het design van de pagina. Zo zijn alle knoppen en iconen uitgevoerd in mosterdgeel, terwijl alle overige elementen taupegroen zijn, wat zorgt voor een harmonieus en stijlvol geheel.

Gike Specialiste