Website met kinderfeestje look & feel

Sven van Kinderfeestje Vieren heeft ons gevraagd om een WordPress website te laten bouwen.

Wij van Websitebouwers hebben er voor gezorgd dat de website van Sven van Kinderfeestje Vieren een echte aanwinst is geworden voor zijn bedrijf. De website is gemaakt in WordPress, een gebruiksvriendelijk content management systeem dat ervoor zorgt dat Sven gemakkelijk zijn aanbod en prijzen kan aanpassen.

Bekijk website

Benieuwd naar de website van Kinderfeestje Vieren? Bekijk deze via de onderstaande knop.

Bekijk website
kinderfeestje-vieren

Kindvriendelijke Look & Feel

De website heeft vrolijke kleuren en lettertypes, zodat de doelgroep van Sven, kinderen van 4 tot 12 jaar, zich meteen thuis voelen op de website. Bovendien hebben wij ervoor gezorgd dat de website kindvriendelijk is, zodat ook de jonge bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die zij zoeken.

Met de nieuwe website van Sven van Kinderfeestje Vieren is het nu nog makkelijker voor ouders om een kinderfeestje te boeken. De website biedt alles wat ouders willen weten, van het aanbod van Sven tot de prijzen en hoe ze contact op kunnen nemen.

sfeerbeelden sven 3
Sfeerproeven

Sfeerimpressie

Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat de website van Sven van Kinderfeestje Vieren sfeerimpressies geeft in de vorm van video’s en afbeeldingen van zijn twee diensten: “SvenTheater” en “Childdisco”. Zo kunnen bezoekers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten bij het boeken van een kinderfeestje bij Sven.

De video’s en afbeeldingen geven een levendig beeld van hoe Sven optreedt bij kinderfeestjes en laten zien hoeveel plezier kinderen beleven aan zijn optredens. Dit zal zeker bijdragen aan het verhogen van de aantrekkelijkheid van Sven’s diensten en het makkelijker maken voor ouders om een keuze te maken.

Met de nieuwe website van Sven van Kinderfeestje Vieren hopen wij dat hij nog meer kinderfeestjes kan verkopen en dat ouders en kinderen nog beter geïnformeerd zijn over wat hij te bieden heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat deze website een grote bijdrage zal leveren aan het succes van zijn bedrijf.