Projectoverzicht

Opslag in Uden, een toonaangevende leverancier van opslagruimtes in de regio Uden, stond voor de uitdaging om hun digitale aanwezigheid te versterken. Met een groeiend aanbod van diverse vastgoedprojecten zochten zij naar een effectieve manier om hun diensten online te presenteren en het voor potentiële klanten gemakkelijker te maken om beschikbare units te vinden en te boeken.

De WebsiteBouwers nam deze uitdaging aan met als doel het creëren van een moderne, gebruiksvriendelijke website die de digitale voetafdruk van Opslag in Uden zou verbeteren en hun merkidentiteit zou versterken.

“De Websitebouwers staan voor kwaliteit. Afspraken worden goed uitgevoerd. Kortom goede kwaliteit voor een goede prijs!”

Mathieu de GrootDe Groot Vastgoed B.V.

De Uitdaging

Voor de samenwerking met De WebsiteBouwers had Opslag in Uden een verouderde website die niet voldeed aan de hedendaagse standaarden voor design en gebruikerservaring.

Het was moeilijk voor bezoekers om informatie te vinden over de verschillende opslagmogelijkheden en er was geen eenvoudige manier om online de beschikbaarheid van units te controleren of te boeken. Bovendien zocht Opslag in Uden naar een frisse merkidentiteit.

Scope

  • Advertisement
  • Photography
  • Strategy

Awards & Mentions

  • Promolicious
  • Site of the day

Onze oplossing

Opslaginuden.nl

WordPress Website Ontwikkeling

De WebsiteBouwers ontwikkelde een op maat gemaakte WordPress website voor Opslag in Uden, gericht op gebruiksgemak en esthetiek.

De nieuwe site biedt een eenvoudige navigatie die potentiële klanten moeiteloos leidt naar informatie over de verschillende opslagoplossingen, prijzen, en beschikbaarheid.

Daarnaast heeft elk vastgoedproject zijn eigen pagina.

Logo Ontwerp

Om de merkidentiteit van Opslag in Uden te versterken, ontwierpen we een nieuw logo dat moderniteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Het heeft een knipoog naar het wapen van Uden en opslagmogelijkheden. Dit logo is consistent toegepast op alle digitale en gedrukte materialen, waardoor de herkenbaarheid van het merk aanzienlijk is toegenomen.

Opslag in Uden

Nieuwe Website voor Bedrijvenpark De Peel

Voor het laatste project, Bedrijvenpark De Peel, ontwikkelden we een aparte WordPress website die specifiek gericht is op dit unieke vastgoedproject. Deze site dient als een uitgebreid digitaal platform waar potentiële klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben over dit bedrijvenpark, van gedetailleerde beschrijvingen van elke unit tot interactieve plattegronden en boekingsmogelijkheden.