WEBSITE

 • Web design
 • WordPress
 • Custom Child Theme
 • WordPress Training
Bekijk website

MARKETING

 • SEO & Linkbuilding
 • Copywriting
 • Social Media Marketing
 • Social Media & SEO Training

KLANT

 • Van Engeland de Groot
De van engeland de groot website op een imac

#01

CONCEPT

Van Engeland-de Groot is een van de grootste houthandels van Noord-Brabant. Het is een traditioneel bedrijf waar consumenten en bedrijven het terrein op kunnen rijden, hout kunnen uitkiezen, het op maat laten zagen en weer meenemen. Al jaren gebeurt zowel de acquisitie, als het beantwoorden van vragen via de telefoon.

De websitebouwers werkt samen met VEDG aan een online strategie waarin het steeds meer digitaal introduceert binnen het bedrijf

Wij maakten een website waarin het gehele assortiment op een overzichtelijke manier uitgelicht kon worden. Daarnaast beantwoord de website veelgestelde vragen. Met als resultaat een betere dienstverlening en minder vraag gerelateerde telefoontjes.

Naast de website wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de vindbaarheid van de website en het verhogen van de digitale aanwezigheid van VEDG via Social Media.

De volgende stap is een e-commerce (webwinkel) waarin de klanten direct het hout kunnen bestellen.

Digitaliseer een klassieke markt.

#02

WEBSITE

De huidige variant van vanengeland-degroot.nl is een perfecte eerste stap richting een volledig e-commerce gedreven omgeving.

Structuur

Allereerst is er in de conceptfase goed nagedacht over de structuur van de website. Aangezien VEDG veel producten in verkoopt is het zaak om een duidelijke silo structuur a.d.h.v. categorieën producten neer te zetten. Zo kan een klant die b.v. op zoek is naar eiken houten balken snel naar zijn bestemming komen.

Web development

De website is ontwikkeld met het overzichtelijke WordPress CMS. Er is een custom child-theme ontwikkeld voor VEDG. De website is razendsnel en geheel responsive, wat betekend dat websites optimaal werken op mobiel, tablet en computers.

Het gemak van het beheren van de website in WordPress i.c.m. een visuele editor maakt het voor de werknemers van VEDG na een korte training mogelijk om zelf informatie aan te passen op de website.

Web design

Tijdens het design van de website is rekening gehouden met de huisstijl van VEDG.

Kleur & Materiaal

De heldere rode en zwarte kleuren gemixed met tinten van hout, staal en natuur komen  duidelijk terug in het design van de website van VEDG.

Dieprood

#c1001f

Zwart staal

#000000

Hout

Texture

#03

MARKETING

Naast de ontwikkeling van de WordPress website is er ook online marketing toegepast. De website is namelijk na het maken een speld in een hooiberg. Door verschillende online marketing technieken toe te passen bouwen we elke maand aan extra vindbaarheid en zichtbaarheid van de VEDG website.

SEO

De website en pagina’s worden geoptimaliseerd zodat ze beter gevonden worden in Google. Hieronder valt on-page optimalisatie, technische SEO maar ook link building.

Copywriting

Puur aanbiedingen op je website zetten en hopen dat je gevonden word is een verloren strijd. Onze copywriters hebben a.d.h.v. keyword research artikelen geschreven die bijdragen aan het bieden van meerwaarde voor de bezoeker van de website. Zo laten we zien dat we niet alleen verkopen maar ook adviseren wat je bijvoorbeeld met het hout kunt doen.

SEA

Afgelopen jaren worden er verschillende advertentie campagnes toegepast zoals Facebook ads en Marktplaats ads. Deze zorgen voor bezoekers terwijl de organische bezoekers via SEO langzaam groeien.

Social Media

Ten slotte word social media ingezet voor zowel gratis bezoekers als social signals voor pagina’s op de website. Wij vinden het erg belangrijk dat VEDG in de picture blijft bij de (potentiële) klanten.

Zo sturen en coachen wij actief op het plaatsen van verschillende type social media posts. (commercie, eindresultaten van houtwerken, nieuwsupdates)

Dylan heeft onze website gemaakt en houd deze ook bij. Hij geeft goede en toekomstgerichte aanwijzingen voor mijn bedrijf in coach-bijeenkomsten. Hij komt zijn afspraken na en is positief en energiek in de omgang.

Wilco de GrootEigenaar
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het kost om door ons een website te laten bouwen of je huidige te vernieuwen? Vul dan het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

 • Op werkdagen dezelfde dag een reactie

 • Binnen 3 weken je website online

 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk