De opdracht

Vanuit Atriensis ontvingen wij de opdracht om een gespecialiseerde website te ontwikkelen gericht op het werven van nieuw personeel. Hoewel Atriensis een bestaande website heeft, was het doel om een afzonderlijke site te bouwen, die zich volledig zou focussen op het aantrekken van nieuwe collega’s.

Het vereiste was dat Atriensis-medewerkers zelfstandig en eenvoudig vacatures konden plaatsen op de website, zodat zij gemakkelijker nieuw personeel konden aantrekken.

Bekijk website

Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek de website van werken bij Atriensis.

Werken bij Atriensis
Atriensis mockup scaled

De Look & Feel

Om de website een authentieke uitstraling te geven die de werksfeer en cultuur van Atriensis optimaal weerspiegelt, hebben we gekozen voor een strategische combinatie van professionele fotografie, een specifieke schrijfstijl en dynamische videocontent.

Deze elementen zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om bezoekers meteen een duidelijk beeld te geven van het werken bij Atriensis, waarbij de kernwaarden en de unieke bedrijfscultuur centraal staan.

Atriensis portfolio 02
Frame 271

Gebruiksvriendelijk & functioneel

Voor het gemak van de medewerkers van Atriensis hebben we een gebruiksvriendelijke oplossing ontwikkeld met behulp van Advanced Custom Fields (ACF). Hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig vacatures aanmaken door enkel de relevante velden in te vullen.

Deze informatie wordt automatisch verwerkt tot een op maat gemaakte vacaturepost via een speciaal ontworpen template. Dit proces minimaliseert de inspanning van het team en maximaliseert de efficiƫntie, waardoor ze zich kunnen richten op het aantrekken van de juiste kandidaten zonder technische complicaties.

Zo hebben we voor recruiter een custom post type gemaakt die de volgende gegevens heeft: naam, omschrijving, e-mail, telefoonnummer en foto. Deze gegevens worden automatisch gekoppeld aan de recruiter. Dit betekend dat bij het vullen van de vacatures de medewerkers alleen de naam hoeven te selecteren en dat de gekoppelde recruiter automatisch wordt toegevoegd op de vacature pagina.

SEO optimalisatie

Na de oplevering van de website werkenbijatriensis.nl, hebben we een vervolgtraject ingezet gericht op zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de zichtbaarheid en vindbaarheid van de site te verbeteren.

Samen met het team van Atriensis hebben we verschillende SEO trainingssessies georganiseerd, waarbij we medewerkers hebben opgeleid in de basisprincipes van SEO, waaronder het gebruik van relevante trefwoorden, het optimaliseren van metatags, en het creƫren van waardevolle content die aansluit bij de zoekintenties van de doelgroep.

Banner 4 scaled