Skip to main content

De Websitebouwers

This is custom heading element

de websitebouwers over

Betaalbaar

Wij bouwen betaalbare websites en webshops met behulp van WordPress en templates

Ruim 10 jaar ervaring

Met ruim 10 jaar ervaring in WordPress bouwen wij hoge kwaliteit websites & webshops voor jouw business

Team De Websitebouwers

Dylan de Jonge - Co-founder de Websitebouwers

Dylan de Jonge

mede-eigenaar & developer

Mede-eigenaar van de Websitebouwers. Met jarenlange ervaring in zowel (UX) design, Front-end development als Online marketing weet hij precies hoe je online technieken kan toepassen voor maximaal resultaat.

Chris van der Geld

Chris van der Geld

Back-end developer

Naast gamen of bordspellen is hij helemaal gek op zijn hond Mika. Een expert op het gebied van back-end development en een pionier op het gebied van Crypto & NFT's.

jay de jonge webdesigner webfresh

Jay de Jonge

Brand expert & Webdesigner

In het weekend vaak te vinden op de padelbaan en het voetbalveld, speelt het liefst de derde helft. Hij vindt het leuk om zijn creativiteit in te zetten om de wensen van de klant om te zetten in doelgerichte en creatieve ontwerpen.

Patrick Reijnen - Mede-eigenaar & developer

Patrick Reijnen

Mede-eigenaar & developer

Mede-eigenaar Webfresh. Helpt je met zijn scherpe inzicht om al je digitale vragen te beantwoorden zodat jij met je onderneming online kan groeien.

Raoel van Schaijk - Front-end developer

Raoel van Schaijk

Front-end developer

Een echte jonge hond, altijd in voor een feestje waar hij al zijn energie los kan laten en nieuwe mensen kan leren kennen. Hij is communicatief en een echte brug tussen klant en techniek. Hij houdt ervan om zijn creativiteit te gebruiken op basis van de wensen van de klant, om hieruit een krachtige website te bouwen.

Oguzhan Ider - WordPress Expert - Webfresh

Oguzhan Ider

WordPress Expert

Dagelijks te vinden in de gym om het maximale uit zichzelf te halen. Met dezelfde mindset werk ik voor klanten van Webfresh: met een grote glimlach werken aan krachtige online resultaten.