Skip to main content

Website laten maken in breda?

WordPress Expert - Dylan
saas sales
Wordpress website laten maken - Dylan de Jonge - Websitebouwers

WordPress specialisten in breda

WordPress specialisten in breda

WordPress specialisten in breda

WordPress specialisten in breda

WordPress specialisten in breda

WordPress website breda

Trusted by 100+ websites industry leaders sustainable brands

Waarom werken met de websitebouwers in breda?

  • Van template tot maatwerk wij bouwen het
  • Meer dan 12+ jaar ervaring in WordPress
  • Ons team bestaat uit designers, website bouwers en marketing specialisten
  • Wij spreken geen codetaal. Maar gewoon lekker Nederlands.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een WordPress website beter dan andere platformen?

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Het is een open-source platform met een grote community, wat betekent dat het voortdurend verbeterd wordt en dat er talloze plugins beschikbaar zijn om jouw website aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Hoe lang duurt het om een WordPress website te laten maken?

De tijdsduur voor het ontwikkelen van een WordPress website kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het design en de functionaliteit. Gemiddeld duurt het 4-8 weken, maar wij bij De Websitebouwers streven ernaar om uw deadline te halen en tegelijkertijd kwaliteit te leveren.

Zijn WordPress websites mobielvriendelijk?

Absoluut!  Wij zorgen ervoor dat uw website responsive is, wat betekent dat het ontwerp en de functionaliteit optimaal werken op alle apparaten, van desktops tot smartphones. Wij vinden dat dit echt web standaard is in de tijd van nu.

Kan ik mijn WordPress website zelf bijhouden na oplevering?

Jazeker! Een groot voordeel van WordPress is dat het een gebruiksvriendelijk beheersysteem heeft. Wij zorgen voor een voldoende training / uitleg, zodat je zelf content kunt bijwerken en beheren. Uiteraard staan wij ook klaar om ondersteuning te bieden wanneer nodig.

Hoe zit het met zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor mijn WordPress website?

WordPress is uiterst SEO-vriendelijk en wij bij De Websitebouwers voeren indien gewenst, een basisoptimalisatie of online vindbaarheid traject uit. Zo optimaliseren we de website voor zoekmachines door het gebruik van SEO-best practices, zoals het gebruik van de juiste trefwoorden, het optimaliseren van laadtijden en het structureren van content.

Biedt De Websitebouwers ook onderhoud en ondersteuning na oplevering?

Ja, wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat uw website veilig, up-to-date en operationeel blijft. Wij staan voor u klaar met technische ondersteuning en advies.

Kan ik uitbreiden of nieuwe functies toevoegen aan mijn site na lancering?

Zeker weten. WordPress is zeer flexibel en het is altijd mogelijk om nieuwe functies of plugins toe te voegen. Wij kunnen uw site zo ontwikkelen dat deze mee kan groeien met uw bedrijf.

Hoe zorgen jullie voor de beveiliging van mijn WordPress site?

Wij nemen beveiliging uiterst serieus. We implementeren diverse maatregelen, zoals beveiligingsplugins, regelmatige updates en back-ups, om uw website te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en malware.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een WordPress website?

De kosten zijn afhankelijk van de specifieke wensen en eisen. Wij bieden maatwerk en transparante prijzen zonder verborgen kosten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Patrick Reijnen - Webfresh - De Websitebouwers